Aanbiedingen van bedrijven

DFDS
Center Parcs
Walibi World
Dierenpark Wissel (nieuw!)
Avonturenpark Hellendoorn (nieuw!)


Moviepark Germany

 
Een dagje uit naar Moviepark Germany, we hebben een aantal kortingskaarten ontvangen. De korting bedraagt €8,- pp tot een max. van 5 personen. Stuur een e-mail naar info@pv-moba.nl om deze aan te vragen. Met een groep van minimaal 20 personen is de korting zelfs €12 pp. Er is zelfs een All Inclusive arrangement van €54 voor €45 pp. Kinderen van 4-11 jaar betalen voor dit All Inclusive arrangement maar €37. Het groepsarrangement is alleen via de PV te bestellen, neem via mail contact met ons op over de voorwaarden.

Bezoek de website van Moviepark Germany

naar boven


DFDS

 
Een weekendje varen en shoppen in Newcastle? Kijk op de website van DFDS voor meer informatie.

Bezoek de website van DFDS

naar boven


Center Parcs

 
Kijk voor een 'Nu even niet' vakantie op de website van Center Parcs. Bezoek de lastminute-pagina.

Bezoek de website van Center Parcs

naar boven


Walibi World

 
Regelmatig ontvangen wij kortingskaarten voor Walibi World in Biddinghuizen. De kaarten zijn geldig voor max. 6 personen. Kijk regelmatig op deze pagina voor meer informatie.

Bezoek de website van Walibi World

naar boven


Dierenpark Wissel

 
Bestel nu kaarten voor dierenpark Wissel in Epe. Normale toegangsprijs is 13 euro per persoon, nu met 50% korting 6,50 euro per persoon. De kaarten hebben een onbeperkte geldigheidsduur. Er is geen minimum of maximum aan het bestellen van deze kaarten dus ook uw buren, familie en vrienden kunnen genieten van dit voordeel. Bestellen kan tot 3 mei 2013 d.m.v. het sturen van een e-mail naar info@pv-moba.nl

Bezoek de website van Dierenpark Wissel

naar boven


Avonturenpark Hellendoorn

 
Aanbieding van Avonturenpark Hellendoorn. Nieuw in 2013: Aquaventure slidepark, een gebied van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen. Kijk op de website voor meer informatie. Wij kunnen profiteren van een mooie korting! Voor slechts 16.95 p.p. (normaal 27,95 p.p.) een entreeticket incl. een smulpakket. Boek snel online uw tickets.

Bezoek de website van Avonturenpark Hellendoorn

naar boven