Aanbiedingen van bedrijven

Ouwehand
Movie Park
DFDS
Center Parcs
Walibi World
Dierenpark Wissel (nieuw!)
Avonturenpark Hellendoorn (nieuw!)


Ouwehands Dierenpark

 
Een dagje naar de dierentuin! U kunt nu via de PV met korting kaarten bestellen voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen. De normale toegangskaart kost nu maar €15 (>10 jaar). Kaarten zijn geldig t/m 20 maart 2016. Stuur een e-mail naar info@pv-moba.nl om kaarten te bestellen. Vermeldt duidelijk; hoeveel toegangskaarten u wilt bestellen, naam, adres, telefoonnummer en afdeling. De actie gaat door als er minimaal 20 deelnemers zijn.

Bezoek de website van Ouwehand Dierenpark

naar boven


Moviepark Germany

 
Een dagje uit naar Moviepark Germany. U kunt nu via de PV met korting kaarten bestellen voor Movie Park. De normale toegangskaart kost nu maar €20 (>3 jaar). Ook kunt u All-in kaarten bestellen voor €42 (>11 jaar) Voor de kinderen betaalt u €34 (4-11 jaar) Stuur een e-mail naar info@pv-moba.nl om kaarten te bestellen. Vermeldt duidelijk; hoeveel normale of All-in toegangskaarten u wilt bestellen, naam, adres, telefoonnummer en afdeling. De actie gaat door als er minimaal 20 deelnemers zijn. Uw bestelling moet voor 28 maart binnen zijn!

Bezoek de website van Moviepark Germany

naar boven


DFDS

 
Een weekendje varen en shoppen in Newcastle? Kijk op de website van DFDS voor meer informatie.

Bezoek de website van DFDS

naar boven


Center Parcs

 
Kijk voor een 'Nu even niet' vakantie op de website van Center Parcs. Bezoek de lastminute-pagina.

Bezoek de website van Center Parcs

naar boven


Walibi World

 
Regelmatig ontvangen wij kortingskaarten voor Walibi World in Biddinghuizen. De kaarten zijn geldig voor max. 6 personen. Kijk regelmatig op deze pagina voor meer informatie.

Bezoek de website van Walibi World

naar boven


Dierenpark Wissel

 
Bestel nu kaarten voor dierenpark Wissel in Epe. Normale toegangsprijs is 13 euro per persoon, nu met 50% korting 6,50 euro per persoon. De kaarten hebben een onbeperkte geldigheidsduur. Er is geen minimum of maximum aan het bestellen van deze kaarten dus ook uw buren, familie en vrienden kunnen genieten van dit voordeel. Bestellen kan tot 3 mei 2013 d.m.v. het sturen van een e-mail naar info@pv-moba.nl

Bezoek de website van Dierenpark Wissel

naar boven


Avonturenpark Hellendoorn

 
Aanbieding van Avonturenpark Hellendoorn. Nieuw in 2013: Aquaventure slidepark, een gebied van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen. Kijk op de website voor meer informatie. Wij kunnen profiteren van een mooie korting! Voor slechts 16.95 p.p. (normaal 27,95 p.p.) een entreeticket incl. een smulpakket. Boek snel online uw tickets.

Bezoek de website van Avonturenpark Hellendoorn

naar boven